Hoeveel scènes na de aftiteling heeft Marvel-film 'Shang-Chi' eigenlijk?

Hoeveel scènes na de aftiteling heeft Marvel-film 'Shang-Chi' eigenlijk?

Shang-Chi heeft er twee!

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings heeft twee scènes na de aftiteling. Dat meldt de site ComicBook.com, nadat schrijver Brandon Davis aanwezig was bij de première van de film.

Eerder vertelde regisseur Destin Daniel Cretton als dat het publiek "zeker moet blijven hangen" tot na de aftiteling. In eerste instantie werd aangenomen dat het maar om één scène zou gaan, maar ComicBook.com weet dus te melden dat het er twee worden.

Shang-Chi
Er is nogal wat te doen rond de film Shang-Chi met acteur Simu Liu in de hoofd- en titelrol. Disney-baas Bob Chapek noemde de release een experiment, want de film komt begin volgende maand exclusief in de bioscoop uit en is 45 dagen later al te streamen.



In de film zien we hoe Shang-Chi probeert een teruggetrokken leven te leiden zonder al te veel last te hebben van zijn criminele vader.

Zijn vader is namelijk de leider van de misdaadorganisatie Ten Rings, die we kennen uit het begin van het Marvel Cinematic Universe in 2008. Die groep ontvoerde immers Tony Stark, wat aanleiding gaf tot het maken van het Iron Man-harnas.

NieuwsFilm

meest populair