'The Flash' wordt gigantisch, belooft Michael Keaton

'The Flash' wordt gigantisch, belooft Michael Keaton

De acteur vertelt over z'n terugkeer als Batman.

Op dit moment zijn de opnames van The Flash in volle gang. Niet alleen keert Ezra Miller terug in de titelrol, ook zijn er rollen voor Ben Affleck en Michael Keaton als Batman. Laatstgenoemde vertelt nu over zijn terugkeer.

Volgens Keaton was het "schokkend normaal" om de mantel van Batman weer om te slaan. De acteur vertelde tijdens een interview met The Hollywood Reporter waarom hij terug wilde keren in de rol; iets dat hij voor het eerst sinds 1992 doet.

Het goed doen
"Eerlijk gezegd dacht ik ergens altijd: 'Ik weet zeker dat ik terug zou kunnen keren en die m*therfucker goed zou kunnen spelen'," begon hij. "En dus dacht ik: 'nu ze mij vragen, moet ik maar eens kijken of ik het ook echt kan'."

Keaton moest het scenario meer dan drie keer lezen om te begrijpen hoe het allemaal werkt met het multiversum.

"Ze moesten het ook meerdere keren aan mij uitleggen." Hij vond het vooral interessant "om terug te keren en hem weer te spelen. Ik begrijp het nu op een heel ander niveau en heb er enorm respect voor. Ik respecteer wat mensen proberen te maken." Hij begrijpt ook dat "Batman nu een icoon is. Dus ik heb er nu nog meer respect voor. Het betekent heel veel voor mensen over heel de wereld. Je moet dat eren en respecteren en zelfs ik denk: 'Jezus, dit is gigantisch'."

NieuwsFilm

meest populair