Iron Man-opvolger maakt onverwacht debuut in 'Black Panther: Wakanda Forever'

Iron Man-opvolger maakt onverwacht debuut in 'Black Panther: Wakanda Forever'

Dominique Thorne wordt Ironheart.

Alweer even geleden werd bekend dat het personage Riri Williams a.k.a. Ironheart een eigen serie gaat krijgen op Disney+. Nu wordt duidelijk dat actrice Dominique Thorne de rol al zal gaan spelen in de tweede Black Panther-film.

Ironheart verscheen in 2016 voor het eerst in de comics en was meteen een succes. Het is dus niet raar dat Marvel Studios haar ook naar het witte doek brengt. Ze kan gezien worden als de opvolger van Iron Man.

Thorne ken je misschien uit de film If Beal Street Could Talk en studiobaas Kevin Feige heeft bevestigd dat ze haar debuut maakt in Black Panther: Wakanda Forever. Hiermee lijkt duidelijk dat haar achtergrond verandert ten opzichte haar verhaal in de comics.

"We zijn momenteel bezig met de opnames van Black Panther: Wakanda Forever, en het personage van Riri Williams zul je voor het eerst ontmoeten in Black Panther 2," onthulde Feige. "Ze is al begonnen met de opnames voordat ze start met de Ironheart-serie."

Opvolger van Iron Man
In de comics is Riri Williams een 15-jarige tech student en de dochter van wijlen Riri Williams Sr. Na de dood van haar vader woont Riri bij haar moeder Ronnie in Chicago.

Riri ontwerpt een werkend harnas dat lijkt op het Iron Man-pantser en dat brengt haar met Tony Stark in contact. Hij besluit haar te steunen in haar wens om een superheld te worden.

Black Panther: Wakanda Forever staat gepland voor juli 2022.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair