Marvel-baas vertelt wanneer 'Avengers 5' er moet komen

Marvel-baas vertelt wanneer 'Avengers 5' er moet komen

De film laat nog wel wat jaren op zich wachten.

Toen Marvels Iron Man in 2008 uitgebracht werd, zat er na de aftiteling een scène die hintte naar de toekomst van de franchise. Een toekomst die zou leiden tot een Avengers-film, vier jaar later. Het bleek een immens succesvolle release waarvan er nog drie kwamen.

In 2015 en in 2018 (en 2019) kregen we nieuwe Avengers-films, allemaal met de grootste helden van het Marvel-universum die het gezamenlijk moesten opnemen tegen een nieuwe bedreiging.

Vijfde Avengers
De verwachting van fans was ergens dat het niet per se al te lang zou duren voordat er een nieuwe Avengers-film uitgebracht zou worden. Maar er moeten eerst nieuwe helden geïntroduceerd worden.

En dus is het ook niet gek dat Marvel-baas Kevin Feige liet weten dat er redelijk wat tijd zal zitten tussen de release van Avengers: Endgame en de mogelijke vijfde film.

"Ik denk dat we willen dat er redelijk wat tijd tussen Endgame en de nieuwe Avengers-film zit, omdat je een nieuwe saga wil bouwen. Die is nu al onderweg en begonnen," begon Feige tegenover de site Collider.

"En dan heb je, net als bij Phase 1, tijd nodig om die saga op te bouwen voordat je iedereen bij elkaar kan brengen." We moeten dus nog wel even wachten.

NieuwsFilm

meest populair