Oscar Isaac over zijn rol als Solid Snake in 'Metal Gear Solid'-film

Oscar Isaac over zijn rol als Solid Snake in 'Metal Gear Solid'-film

Isaac is op zoek naar een iconische filmrol, en dit zou hem wel eens kunnen zijn!

Oscar Isaac tekende eind 2020 voor de rol van Solid Snake in de verfilming van de geliefde gamereeks Metal Gear Solid. Nu geeft de acteur toelichting over waarom hij meedoet met de film.

Isaac liet eerder al weten dolgraag het iconische gamepersonage te willen spelen in een film. En hoewel hij dus heeft getekend voor de film, is het nog steeds niet 100% zeker of de film er komt.

Tijdens een interview met Total Film, liet Isaac weten waarom hij Snake wil spelen:

"ik was een grote fan van het eerste spel op de PlayStation. Het spel gaf me een geweldig gevoel elke keer dat ik het speelde. Het is een vreemd, geïsoleerd, eenzaam spel met ongelooflijke momenten vol geweld en terreur, met vreemde, psychedelische concepten en schurken.:

Anti-oorlog
Isaac liet tevens weten een grote fan te zijn van de thema's die bedenker Hideo Kojima exploreert in het spel:

"En de waarheid is dat het ook een anti-oorlog verhaal is. Dat zijn elementen die ik echt fantastisch vind. En dan is er nog de vraag hoe je zoiets omtovert tot een film. Kun je deze thema's ook op een interessante manier op film krijgen?"

De gerenommeerde acteur kan dus niet wachten om Solid Snake te spelen in Metal Gear Solid. Toch is het nog onduidelijk wanneer de film moet verschijnen. Op dit moment lijkt er nog hard aan het script gewerkt te worden door regisseur Jordan Vogt-Roberts(Kong: Skull Island).

NieuwsFilm

meest populair