'Birds of Prey' leidt dan toch tot een spin-off

'Birds of Prey' leidt dan toch tot een spin-off

De film rond Harley Quinn was geen groot succes, maar krijgt een spin-off.

HBO heeft weer een opvallend nieuw project in de maak. Het blijkt dat Misha Green ingehuurd is om een script te schrijven voor een HBO Max-exclusive. De film moet een spin-off worden van Birds of Prey en draait om Black Canary, het personage dat gespeeld werd door Jurnee Smollett.

Dat nieuws horen we van Collider, dat vandaag meldt dat de spin-off in de maak is voor HBO Max. Daarmee voegt Black Canary zich bij films die rond Batgirl en Blue Beetle gemaakt worden voor de streamingdienst.

Spin-off van Birds of Prey
Dat is interessant nieuws, want eerder deze week werd zowel Smollett als Green gevraagd of ze zouden willen samenwerken aan een Birds of Prey-project.

Daar reageerden ze toen op alsof ze nog van niets wisten. "Het is geen geheim hoeveel ik van Black Canary houd. Het personage is een droom om te spelen," aldus Smollett. "Als de dynamiek precies goed zou zijn, doe ik het meteen. En iedereen weet dat ik Misha overal volg waar dat maar kan."

Waarop Green nog toevoegde: "Ik bedoel, je vraagt je toch hoe dan ook af, 'Wat zou ik doen met een Black Canary-serie?' En dat is een enorm opwindende vraag."

Smollett debuteerde in 2020 in de film Birds of Prey, als vrouw die werkte voor Black Mask. uiteindelijk voegde ze zich bij Huntress, Montoya en Canary om het op te nemen tegen de grote schurk. Nu is het de vraag over welk deel van het leven van het personage deze film gaat.

NieuwsFilm

meest populair