Setfoto's Marvel-film 'Black Panther 2' hinten naar komst vrouwelijke Iron Man

Setfoto's Marvel-film 'Black Panther 2' hinten naar komst vrouwelijke Iron Man

De tweede Black Panther gaat Riri Williams introduceren.

Het wordt steeds duidelijker dat Marvel Studios echt afscheid gaat nemen van de toon en helden uit de eerste 23 films in het Marvel Cinematic Universe. Naar de heldendaden van de originele zes Avengers wordt ongetwijfeld regelmatig verwezen, maar we krijgen komende tijd heel wat nieuwe en ook vooral jonge gezichten te zien.

Eén van die jonge nieuwe personages is Riri Williams, gespeeld door If Beal Street Could Talk-actrice Dominique Thorne. Dit personage zal uitgroeien tot Ironheart, in de comics een soort opvolger van Tony Stark / Iron Man.

Setfoto's verraden komst Riri
Een paar dagen geleden onthulde Marvel Studios-baas Kevin Feige al dat Riri Williams haar debuut maakt in Black Panther: Wakanda Forever. Dit komt daardat opnames met haar gaan starten en dat deze niet geheim te houden zijn.

En dat blijkt nu wel op basis van een nieuwe foto vanaf de set in Worcester in Engeland. Daar is nu een politieauto opgedoken met op de zijkant de naam van de Amerikaanse stad Cambridge uit de staat Massachusetts. Ook de locatie van de Massachusetts Institute of Technology waar Riri haar Ironheart-pak bouwt.

Check hier op Twitter de foto van het voertuig met de naam van de stad Cambridge op de zijkant.

Black Panther: Wakanda Forever van Ryan Coogler staat gepland voor 8 juli 2022.

NieuwsFilm

meest populair