Millenials opgelet: Mara Wilson (34) is bereid om terug te keren voor 'Matilda 2'!

Millenials opgelet: Mara Wilson (34) is bereid om terug te keren voor 'Matilda 2'!

Maar wel onder één hele belangrijke voorwaarde...

Bijna iedere filmliefhebber die geboren is in de jaren '80 of '90 heeft Matilda (1996) wel eens gezien. Afgezien van een musicalverflming is de hartverwarmende familieklassieker tot nu toe nog steeds ontsnapt aan een reboot.

Hoofdrolspeelster Mara Wilson is inmiddels een beetje uit de spotlights verdwenen, maar gaf recentelijk een interview aan ENTERTAINMENT TONIGHT ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van het origineel.

De verslaggever bracht naar voren hoe co-star en regisseur Danny DeVito al eerder liet blijken geïnteresseerd te zijn in het maken van een vervolg.

Dat wordt natuurlijk niks als de nu 34-jarige Wilson de rol niet opnieuw speelt. Haar antwoord zal je echter verbazen, want het blijkt dat als DeVito aan boord is, zij meteen volgt!

Voor het publiek
"Ik was lange tijd erg gekant tegen het idee van een sequel omdat ik dacht 'Het verhaal loopt zo mooi af'. Weet je, misschien moet er helemaal geen tweede deel komen. Maar de kans om weer met Danny samen te werken, pak ik graag aan. En ook de onvoorwaardelijke steun van de fans betekent veel voor mij".

NieuwsFilm

meest populair