Zeer goed nieuws over de voortgang van het aanstaande 'Dungeons & Dragons'

Zeer goed nieuws over de voortgang van het aanstaande 'Dungeons & Dragons'

De opnames zitten erop...

In een periode waarin projecten steeds uitgesteld worden of vertragingen oplopen vanwege Covid-19, heeft één productie het geflikt om de dans te ontspringen en onlangs het filmen afgerond, namelijk Dungeons & Dragons.

Schrijver en co-regisseur John Francis Daley hield het heuglijke nieuws kort en krachtig op zijn TWITTER-account:


Dus hoewel er nog veel onbekend is over de avonturenfilm met in de hoofdrollen onder andere Chris Pine, Michelle Rodriguez en Hugh Grant, weten we in ieder geval dat de belangrijkste beelden gedraaid zijn.

Dit zou kunnen betekenen dat de release wellicht weer iets naar voren wordt gehaald. Oorspronkelijk moest D&D vorige maand uitkomen, maar deze werd verplaatst naar november 2021 om vervolgens op te schuiven naar mei 2022 en nu voorlopig geprikt staat in maart 2023.

SCREENRANT speculeert echter dat, aangezien de opnames eerder voltooid zijn dan gedacht, studio Paramount van de gelegenheid gebruik gaat maken om toch te gokken op 2022.

Poging 2
Eén ding is zeker, en dat is dat de verwachtingen hoog zullen zijn. De Dungeons & Dragons versie die in 2000 werd uitgebracht, was een faliekante mislukking en scoort momenteel een beschamende rating van 10% op Rotten Tomatoes.

NieuwsFilm

meest populair