Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 Sweet Girl (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brian Andrew Mendoza | Cast: Jason Momoa, Isabela Merced, Manuel Garcia-Rulfo, e.a.
Ray verloor de liefde van zijn leven door de hebzucht van een farmaceutisch bedrijf. Nu is hij uit op gerechtigheid. Samen met zijn dochter Rachel gaat hij op zoek naar de personen die hij verantwoordelijk acht voor de dood van zijn vrouw. Al snel neemt deze missie echter een drastische wending en lopen vader en dochter zelf het grootste gevaar.

#2 Huize Herrie: de film (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dave Needham | Cast: Asher Bishop, David Tennant, Michelle Gomez, e.a.
De jonge Lincoln Herrie gaat samen met zijn ouders en tien zussen, die elk een totaal andere persoonlijkheid hebben en allemaal erg getalenteerd zijn, op een muzikale reis naar Schotland. Daar ontdekt hij dat zijn familie koninklijke voorouders heeft. Niet iedereen is echter even blij met de terugkeer van de familie Herrie.

#3 The Kissing Booth 3 (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Vince Marcello | Cast: Joey King, Joel Courtney, Jacob Elordi, e.a.
Elle staat op het punt om te gaan studeren en is zelfs toegelaten tot twee verschillende universiteiten. Ze kan met haar vriendje Noah mee naar Harvard of kiezen om met haar jeugdvriend Lee aan Berkeley te gaan studeren. Ze plant de ultieme bucketlist om een geweldige laatste zomer te kunnen beleven voordat ze knoop doorhakt.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair