Eerste trailer 'Spider-Man: No Way Home' met Green Goblin!

Eerste trailer 'Spider-Man: No Way Home' met Green Goblin!

Tom Holland dit keer op avontuur in het Multiverse.

Na de lokale gebeurtenissen in Spider-Man: Homecoming en het internationale avontuur in Spider-Man: Far From Home gaan in Spider-Man: No Way Home de deuren tot het Multiverse verder open. Hieronder dan eindelijk de eerste trailer!

Tot op heden was er maar weinig bekend over No Way Home van regisseur Jon Watts. Wat wel bekend is, is dat er twee "Doctors" te zien zullen zijn.

De eerste is Doctor Strange van Benedict Cumberbatch en de tweede is Doctor Octopus van Alfred Molina. Vooral de laatste is opvallend. Hem zagen we voor het laatst in de niet MCU-film Spider-Man 2 uit 2004.

Via onder meer de gelekte trailer van gisteren werd duidelijk dat ook Electro van Jamie Foxx uit The Amazing Spider-Man 2 (2014) en Green Goblin van Willem Dafoe uit Spider-Man (2002) ook te zien zullen zijn.

Uiteraard zien we Tom Holland weer als Peter Parker a.k.a. The Amazing Spider-Man en wie weet zijn er nog wel veel meer verrassingen te zien.

Eerste trailer Spider-Man: No Way Home
Hieronder dan eindelijk de eerste trailer voor Spider-Man: No Way Home die vannacht tijdens CinemaCon werd vertoond door Sony Pictures.


Op dit moment staat No Way Home van regisseur Jon Watts gepland voor 17 december dit jaar en het is niet onlogisch als de film ook gekoppeld worden aan de films rond Venom en Morbius in de subfranchise Sony Pictures Universe of Marvel Characters.

NieuwsFilm

meest populair