Marvel-film 'Shang-Chi' moet gewoon een vervolg krijgen volgens Simu Liu

Marvel-film 'Shang-Chi' moet gewoon een vervolg krijgen volgens Simu Liu

De acteur vindt het nu al een goed idee.

Acteur Simu Liu stelt dat zijn MCU-debuut verwijst naar Shang-Chi 2. De Master of Kung Fu maakte in december 1973 zijn debuut in Special Marvel Edition #15 en bijna vijftig jaar later maakt 'ie dan eindelijk zijn opwachting in het Marvel-universum.

De trailers, foto's en posters voor de film hebben al een goede indruk gegeven van wat we kunnen verwachten van de nieuwe superheld van het MCU. En hoewel de box office projecties wijzen op een van de laagste MCU-debuten tot nu toe, heeft Liu er alle vertrouwen in dat een vervolg mogelijk is.

Een vervolg maken
Radio Times interviewde Liu en zijn co-ster Awkwafina. Zij is te zien in de rol van Katy. Samen vertelden ze heel erg te hopen dat ze de band tussen hun personages verder kunnen uitbouwen.

"Natuurlijk hoop ik terug te zijn," begon Liu. "Waar we de film laten eindigen, wordt echt wel gehint naar een vervolg. Ik blijf ervoor duimen. Is het te vroeg om voor een musical te gaan? Ik ben altijd een beetje een karaoke-junkie geweest. Je ziet al iets van mijn talent in de film, en ik denk dat de toekomst voor Shang als een van de eerste muzikale helden van het MCU heel opwindend kan zijn. Ik denk dat jij en ik het eens zijn hierover."

Waarop Awkwafina nog zei: "Ik denk dat het heel tof zou zijn om te zien of Katy ergens interesse in krijgt. Maar ik denk oprecht dat ik wil zien hoe haar relatie met Shang verder gaat."

NieuwsFilm

meest populair