Eerste reacties 'Ghostbusters: Afterlife': een nieuwe topper?

Eerste reacties 'Ghostbusters: Afterlife': een nieuwe topper?

Gisteren ging de film in première tijdens CinemaCon.

Het filmevenement CinemaCon dat op dit moment plaatsvindt in het Caesars Palace in Las Vegas gaat ons een hoop filmnieuws brengen. Zo kregen we vandaag de eerste trailer voor Spider-Man: No Way Home te zien. Komende dagen verschijnen er waarschijnlijk meer nieuwtjes en trailers. Ook opvallend is dat Sony Pictures Ghostbusters: Afterlife vertoonde.

En naar aanleiding van de vertoning van de vierde film in de franchise zijn ook een aantal eerste reacties online verschenen. En het lijkt erop dat Sony Pictures na de tegenvaller uit 2016 het nu wel goed heeft gedaan.

Nostalgie op de juiste manier"
De Ghostbusters-film van regisseur Jason Reitman wordt onder meer een "perfecte mix van klassieke Ghostbusters-momenten met een frisse en unieke twist" genoemd, en "Reitmans liefdesbrief aan zijn vader en dochter". Hieronder een aantal online reacties.







Vanaf 11 november in de bioscoop
In Ghostbusters: Afterlife arriveren een alleenstaande moeder (Carrie Coon) en haar twee kinderen (Mckenna Grace en Finn Wolfhard) in Summerville en beginnen hun connectie met de originele Ghostbusters te ontdekken - van wie er één blijkbaar hun grootvader is.

Hij liet de familie een oud vervallen huis achter, vol geheimen en oude Ghostbuster-gadgets, waaronder de iconische stationwagen en een protonpack-geweer. Al vrij snel verschijnen er bovennatuurlijke dingen.



NieuwsFilm

meest populair