Zelfs de studio weet niet hoe het zit met de nieuwe film van Paul Thomas Anderson

Paul Thomas Anderson is druk bezig, maar waar blijft de film?

Paul Thomas Anderson is met afstand een van de meest gevierde regisseurs die op dit moment in de filmindustrie werken. Dat maakt ook dat er naar elk project dat hij in ontwikkeling heeft, reikhalzend uitgekeken wordt.

Helaas weten we vrij vaak ook weinig over de nieuwe films van de regisseur. Zo werkt hij nu aan een nieuwe film, die eind november dit jaar uit zou moeten komen. Maar er is nog maar weinig bekend.

Zelfs de studio tast in het duister
De nieuwe film van Anderson heeft nog geen titel onthuld, en nog geen enkele foto. Dat is natuurlijk behoorlijk frustrerend, maar intussen ook wel behoorlijk raar. De studio stelt zelfs van niets te weten.

MGM/United Artists sprak tijdens de CinemaCon over de nieuwe film. Waar verwacht werd dat de presentatie zich zou focussen op No Time to Die, was het ook de hoop dat een en ander onthuld zou worden over de film van Anderson.

Michael De Luca, voorzitter van MGM/United Artists, had echter een opmerkelijk en ook wat humoristisch bedoeld antwoord:

"We hebben nieuws over de film van Paul Thomas Anderson, zodra hij ons vertelt wat het is. We hebben er binnenkort nieuws over, waaronder een titel en een eerste blik. Dus houd het in de gaten, want straks hebben we meer nieuws."

NieuwsFilm

meest populair