De nieuwe rol van Hulk in het Marvel Cinematic Universe is al onthuld

Via een crewgift voor mensen die aan She-Hulk meewerkten.

De opnames van Marvel Studios-serie She-Hulk zijn afgerond. Een van de crewleden van de serie die voor Disney+ in de maak is, toonde op Instagram een cadeau dat hij had gekregen. En dat onthult mogelijk iets over de nieuwe rol van de Hulk in het Marvel Cinematic Universe.

Nu de opnames van She-Hulk zijn afgerond, is het wachten op de eerste officiële details. De serie is het live-action debuut van Jennifer Walters. Naast haar zouden volgens de vele geruchten ook Daredevil en The Leader te zien zijn. En we weten zeker dat Abomination en de Hulk te zien zijn.

Heel andere rol
De Hulk gebruikte in Avengers: Endgame de Infinity Stones om de helft van al het leven te herstellen in het universum. Als gevolg daarvan had hij een ernstig beschadigde arm overgehouden die zijn carrière als superheld beëindigd had.

In Endgame zagen we natuurlijk al dat de Hulk een beroemdheid geworden was. En nu lijkt het erop dat hij een eigen bar geopend heeft.

Het cadeau dat mensen die meewerkten aan de serie gekregen hebben, laat een stukje artwork zien waarin de Hulk zijn nichtje She-Hulk serveert in een bar die Bruce's Bar heet. De locatie bestaat niet in de comics, maar als het een verwijzing naar iets in de serie is, lijkt het erop dat de Hulk een andere carrière dan de wetenschap gekozen heeft.

Een mogelijkheid is natuurlijk dat dit een populaire plek wordt voor helden van het MCU:



NieuwsFilm

meest populair