Marvel Studios-film 'The Marvels' wordt een hele wilde rit

Marvel Studios-film 'The Marvels' wordt een hele wilde rit

Je weet nog niets van de film.

Tijdens een interview vertelde actrice Teyonah Parris - die een van de hoofdrollen speelt in The Marvels, over haar opwinding voor die film. Haar personage mag in die film samenwerken met Ms. Marvel en belangrijker nog, Captain Marvel.

Parris maakte haar superheldendebuut in de Disney+-serie WandaVision. Ze speelde hierin Monica Rambeau, de dochter van de beste vriendin van Carol Danvers, die in haar moeders voetsporen trad door voor de Amerikaanse luchtmacht te werken.

Opwindende film
Interessant is dat Parris' personage op een gegeven moment door S.W.O.R.D. gerekruteerd werd om onderzoek te doen naar de anomalie in Westview. Door het betreden van de Hex ontwikkelde ze superkrachten.

Tijdens een interview met ET Online, vertelde Parris hoe erg ze naar de film uitkijkt. Volgens haar wordt het een "heel speciale" ervaring, en zal de samenwerking van Carol Danvers, Kamala Khan en Monica Rambeau "episch" zijn.

"Ik zit echt met m'n hoofd in de wolken," begon Parris. "Ik kijk er heel erg naar uit om samen te werken met Carol Danvers en Kamala Khan. Het is heel tof om allemaal samen te zijn, en dat Nia DaCosta, die Candyman regisseerde, de film met ons maakte. Dat we het perspectief van een vrouw - van een zwarte vrouw - hebben; en Nia is zo slim en haar perspectief en gevoel voor visuals is echt opwindend."

NieuwsFilm

meest populair