Nicolas Cage gaat los in traileromschrijving 'The Unbearable Weight Of Massive Talent'

Klinkt toch leuker dan gedacht...

Op CinemaCon zijn verschillende trailers vertoond, waaronder die van The Unbearable Weight Of Massive Talent. Zoals bekend, zijn er geen beelden online te vinden, maar wel beschrijvingen van wat er te zien was.

In het metaverhaal speelt Nicolas Cage, die de laatste jaren wankelt tussen low-budget prut met af en toe een positieve uitschieter, een parodie op... zichzelf.

Trailer
De trailer gaat als volgt: We zien verschillende fragmenten van Cage's filmrollen. Dan maken we een tijdsprong naar het heden. Zijn agent vertelt dat hij met pensioen wil.

Hij zegt dat het 'een enorme eer was om deel uit te mogen maken van het vertellen van verhalen en het maken van mythen'.

Vervolgens overtuigt Neil Patrick Harris zijn personage Cage ervan om voor $1 miljoen dollar zijn rollen na te spelen voor miljardair/drugsdealer Javi (Pedro Pascal). Die praat met Cage over zijn favoriete films.

Hij blijkt zelfs een wassen beeld van hem te hebben en biedt dat aan tegen geld. Daarna een montage aan fragmenten van Cage die optreedt voor Javi, eindigend met de twee die de gouden pistolen uit Face/Off op elkaar richten.

Javi zegt: "Jij bent de laatste persoon die ik wil vermoorden, ik houd verdomme van je"! waarop Cage reageert met: "Ik houd ook van jou en wil jou ook niet vermoorden"! Dan een compilatie van diverse shots waarin Cage 15 seconden lang zijn eigen naam schreeuwt.

Tot slot een shot van Cage met Javi in het zwembad. Beiden doen een poging om het befaamde citaat 'a-hole' (uit The Rock) uit te spreken.

NieuwsFilm

meest populair