Mogelijk eerste reactie 'The Batman': einde is een zware schok

Mogelijk eerste reactie 'The Batman': einde is een zware schok

Wat zeggen de gelukkige kijkers over de nieuwe Batman-film.

Sinds de opleving van het superheldengenre in 2000 zagen we al twee grote acteurs in de huid van Batman, namelijk Ben Affleck en Christian Bale. Van Affleck weten we dat hij in 2022 terugkeert in The Flash en het is Robert Pattinson (The Lighthouse, Tenet) die de Dark Knight speelt in een andere uithoek van het DC-filmuniversum.

Begin maart 2022 moet The Batman van Matt Reeves in de wereldwijde bioscopen gaan verschijnen. Dat is pas over ruim een half jaar, maar nu is er op basis van een screening de eerste reactie online verschenen.

Eerste reactie The Batman
Volgens Comicbookmovie.com heeft er van het weekend daadwerkelijk een screening plaatsgevonden. Mochten onderstaande details kloppen, dan zijn het wel degelijke SPOILERS dus let op!

"De Batman-film is een horrorfilm. Heel grafisch, heel donker, heel eng. Paul Dano is heel erg eng, zo verdomd eng dat ik van elke seconde hield," valt er te lezen. De versie die vertoond werd duurde drie uur en ook Catwoman van Zoë Kravitz zou indruk maken.

De meest opvallende opmerking ging over het einde: "Er is een scène aan het einde waar letterlijk iedereen schreeuwde, alsof iedereen niet wilde dat het gebeurde... Ik geef geen reet om Batman of DC en zelfs ik was enorm geraakt. Het is de grootste verrassing."

Ook de Batmobile wordt sterk ontvangen: "Holy f*cking sh*t. Die steelt de show!" En over Pattinson: "Zijn stem was naar mijn mening perfect." Via onderstaand Twitter-bericht kun je alle details ophalen.



NieuwsFilm

meest populair