'The Matrix 4' gaat een volledig nieuw verhaal vertellen en je perspectief veranderen

'The Matrix 4' gaat een volledig nieuw verhaal vertellen en je perspectief veranderen

Yahya Abdul-Mateen II is dol op The Matrix 4.

Yahya Abdul-Mateen II speelt een van de hoofdrollen in Nia DaCosta's Candyman. Nu hij promotie doet voor die film, komen er natuurlijk ook vragen op rond de twee grote films waarin hij een rol heeft: Aquaman and the Lost Kingdom en The Matrix: Resurrections.

Er is weinig bekend over de twee films, en met name rond The Matrix 4 weten we nu pas een paar hele kleine details, maar missen we de context waardoor het moeilijk is om echt veel over de film te kunnen zeggen.

Lekker geheimzinnig doen
Abdul-Mateen II is zich heel erg bewust van 't feit dat hij geheimzinnig moet doen rond de films:

"Het zijn allebei klassiekers waar mensen van houden. Films waarbij het publiek met hoge verwachtingen komt en het best mogelijke verwacht, en niet kan wachten om ze te zien. Daar onderdeel van uitmaken is echt geweldig," begon hij.

"Natuurlijk komen ze ook met de kans om je eigen draai aan momenten en personages te geven. We kijken ernaar uit om dat te doen met The Matrix, precies zoals we dat met Candyman gedaan hebben. Het is een kans om nieuwe verhalen te vertellen, het narratief te veranderen en een nieuw perspectief toe te voegen."

NieuwsFilm

meest populair