3 superheldenfilms op Netflix die je gezien moet hebben

3 superheldenfilms op Netflix die je gezien moet hebben

Voor de liefhebbers van het genre.

Netflix heeft vele films uit elk denkbaar genre in zijn catalogus staan. Vandaag lichten we drie toffe superheldenfilms uit die absoluut die moeite waard zijn om te kijken. Wat is jouw favoriete superheldenprent die momenteel op Netflix te vinden is?

Shazam! (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David F. Sandberg | Cast: Zachary Levi, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, e.a.
De veertienjarige Billy Batson wordt tegen zijn zin in opgenomen in een nieuw pleeggezin. Zijn leven verandert volledig wanneer een eeuwenoude tovenaar hem krachten geeft waarmee hij kan veranderen in een volwassen superheld. Samen met zijn maatje Freddy neemt hij het op tegen de kwaadaardige wetenschapper Thaddeus Sivana en de zeven hoofdzonden.

The Amazing Spider-Man (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Webb | Cast: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, e.a.
Pieter Parker, een tiener uit New York, wordt op een dag door een radioactieve spin gebeten en krijgt zo bijzondere krachten. Hij besluit deze krachten te gebruiken om de misdaad te bestrijden. Wanneer een wetenschapper tijdens een experiment verandert in een kwaadaardig reptielmonster, komt Peter in actie om hem te stoppen.

Joker (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todd Phillips | Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, e.a.
Arthur Fleck, een gefaalde komediant uit Gotham met de nodige psychische problemen, draait volledig door wanneer zijn therapie wordt stopgezet en hij zijn baan verliest. Fleck slaat geschminkt als clown aan het moorden en laat Gotham in de chaos afglijden.



Meer kijktips:



NieuwsFilm

meest populair