Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Spy (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Feig | Cast: Melissa McCarthy, Jude Law, Jason Statham, e.a. | Te zien op: Disney Plus (Star)
De alleenstaande CIA-analist Susan Cooper is niet echt gelukkig met haar werk, waarbij ze de spionnen in het veld vanachter haar bureau helpt met haar ongekend strategisch inzicht. Na de dood van een collega, besluit ze haar kans te grijpen en zelf undercover te gaan. Vermomd in allerlei gedaanten probeert ze de moordenaar te vangen.

The Lighthouse (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Eggers | Cast: Robert Pattinson, Willem Dafoe, Valeriia Karaman, e.a. | Te zien op: Prime Video
Ephraim Winslow gaat voor een maand aan de slag als de hulp van de ervaren vuurtorenwachter Thomas Wake op een afgelegen eiland. De omstandigheden op het eiland blijken zwaar en een duister mysterie zorgt ervoor dat de mannen elkaar steeds meer beginnen te verafschuwen. Uiteindelijk vrezen de twee zelfs voor hun leven.

The Truman Show (1998)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Weir | Cast: Jim Carrey, Ed Harris, Laura Linney, e.a. | Te zien op: Netflix
Truman woont al heel zijn leven in het stadje Seahaven. Hij heeft een goede baan, liefhebbende vrouw en goede vriend. Op een dag komt hij er echter achter dat er iets niet klopt. Truman blijkt te zijn opgesloten in het decor van een realitysoap. Met verborgen camera's wordt zijn hele leven gefilmd. Nu wil hij niets liever dan een normaal leven.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair