'Venom 2' poster met alle hoofdrolspelers

'Venom 2' poster met alle hoofdrolspelers

We weten nu ook dat de film in oktober uitkomt!

Sony heeft weer een poster vrijgegeven voor Venom: Let There Be Carnage. Hierop zijn ook de nieuwe looks van Woody Harrelson's Cletus Kasady en Naomi Harris' Shriek goed te zien.

De eerste Venom was een groot succes. Ondanks het feit dat niet iedereen een even grote fan van de film is, deed hij het wel uitstekend aan de box-office. Wereldwijd wist de film maar liefst meer dan 850 miljoen dollar op te halen, dus het is niet zo heel gek dat er een vervolg komt.

Wat te verwachten
Natuurlijk keert Tom Hardy terug als Eddie Brock, wiens lichaam is overgenomen door Venom. In de sequel zal hij het opnemen tegen de seriemoordenaar Cletus Kasady, die na een mislukte doodstraf zich kan transformeren in Carnage.

Eerder deze maand leek het erop dat Sony het vervolg uit zou stellen i.v.m. de coronacrisis en dit lijkt nu te kloppen. Venom: Let There Be Carnage zou eigenlijk op 24 september in première gaan, maar de release is nu verschoven naar 15 oktober. Deze datum is ook te zien op de onderstaande poster.



Heel even leek het erop dat Sony de film, net zoals Morbius, uit zou stellen tot 2022, maar gelukkig lijken we dus niet zolang hoeven te wachten!

NieuwsFilm

meest populair