Nieuwe Superman voor het DCEU, of komt er een tweede bij?

Nieuwe Superman voor het DCEU, of komt er een tweede bij?

Michael B. Jordans Superman zou in het DCEU gesitueerd zijn.

Recent hoorden we dat acteur Michael B. Jordan aan een Superman-film voor HBO Max werkt. De film moet draaien om Val-Zod, de Superman van Earth-2, die in de comics een zwarte man is. Nu lijkt er meer informatie over de film naar buiten te zijn gebracht.

De site Giant Freakin Robot beweert dat de Superman van Jordan zijn debuut in het DC Extended Universe maakt via het multiversum. Of hij zich voor of na de film bij het multiversum voegt is niet zeker, maar het opent in elk geval de deur naar een film waarin twee Supermannen zien zijn.

Deel van het DCEU
Daarmee is de Superman van Michael B. Jordan dus ook expliciet onderdeel van het DCEU, waarmee Warner Bros. met een interessante keuze gekomen zou kunnen zijn.

Dat betekent namelijk dat de filmstudio niet direct afscheid neemt van de filmfranchise die door Zack Snyder werd begonnen, en dat heeft weer implicaties voor toekomstige projecten van DC Films.

Zouden die zich vaker afspelen in het DCEU? Dat zou in elk geval zorgen voor een duidelijk opgezet multiversum, waarbij projecten als The Batman zich in een andere uiteindelijk aan het DCEU te koppelen universum afspelen.

NieuwsFilm

meest populair