Fans weten zeker wie de volgende Black Panther van Marvel Studios wordt

Fans weten zeker wie de volgende Black Panther van Marvel Studios wordt

Wat fans betreft, moet Shuri de nieuwe Black Panther worden.

Marvel Studios kreeg een fikse tegenslag te verwerken met het overlijden van acteur Chadwick Boseman. Uiteindelijk koos men ervoor om toch door te gaan met Black Panther: Wakanda Forever.

De vraag is natuurlijk nog altijd wie de rol van Black Panther overneemt van Chadwick Boseman. Fans denken nu te weten dat actrice Letitia Wright straks te zien is als de nieuwe Black Panther in het filmuniversum.

De nieuwe Black Panther
Kijk je naar de Marvel Comics, zijn er voldoende kandidaten die de nieuwe Black Panther zouden kunnen worden. Daaronder bevindt zich niet alleen Shuri, maar ook Nakia, M'Baku en Killmonger. Het MCU leunt sterk op de comics voor inspiratie, en dus maken zij allemaal kans.

Maar tegelijk gaat al enige tijd het gerucht dat actrice Wright een contract getekend heeft bij Marvel Studios voor heel wat nieuwe projecten als Black Panther. En dat leidt tot speculatie bij fans:



De nieuwe Black Panther-film moet zich meer focussen op alle verschillende personages die we leerden kennen in de eerste film en veel laten zien van de fictieve Afrikaanse natie Wakanda.

NieuwsFilm

meest populair