Fans weten zeker wie de volgende Black Panther van Marvel Studios wordt

Wat fans betreft, moet Shuri de nieuwe Black Panther worden.

Jim Pedd 2 September 2021 07:07 in Algemeen
Marvel Studios kreeg een fikse tegenslag te verwerken met het overlijden van acteur Chadwick Boseman. Uiteindelijk koos men ervoor om toch door te gaan met Black Panther: Wakanda Forever.

De vraag is natuurlijk nog altijd wie de rol van Black Panther overneemt van Chadwick Boseman. Fans denken nu te weten dat actrice Letitia Wright straks te zien is als de nieuwe Black Panther in het filmuniversum.

De nieuwe Black Panther
Kijk je naar de Marvel Comics, zijn er voldoende kandidaten die de nieuwe Black Panther zouden kunnen worden. Daaronder bevindt zich niet alleen Shuri, maar ook Nakia, M'Baku en Killmonger. Het MCU leunt sterk op de comics voor inspiratie, en dus maken zij allemaal kans.

Maar tegelijk gaat al enige tijd het gerucht dat actrice Wright een contract getekend heeft bij Marvel Studios voor heel wat nieuwe projecten als Black Panther. En dat leidt tot speculatie bij fans:De nieuwe Black Panther-film moet zich meer focussen op alle verschillende personages die we leerden kennen in de eerste film en veel laten zien van de fictieve Afrikaanse natie Wakanda.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Jammer. Ik weet dat veel mensen nu hyper worden van het feit dat het ''haar'' tijd is, maar deze anti-vaxxende misinformatieverspreidende meid wordt voor mij nooit een Black Panther.
Ook een middelmatige toevoeging aan de vorige film.
Had dan 1000% liever gezien dat Killmonger nog leefde en zich aansloot bij de Avengers.

kokosnoot

Avatar

Hoewel ik Shuri niet een super slechte keuze vind, is mijn grootste kritiek punt dat Shuri al een personage heeft dat perfect is voor shuri! De zwarte, vrouwelijke, tony stark achtige inventor van Wakanda met een humor side. Nu moet ze plots dan ook tough en stoer zijn erbij. Vooral haar humor side gaat de Black Panther kant bijten! Zwakt het af.

Plus, ze zal een techno suit dubbel en dwars nodig hebben om nog sterk over te komen. Dat wordt dan helemaal een Iron man achtig tech pak. Das niet trouw aan de roots van the Black Panther. Dus nee, verre van ideaal.

Decepticon

Avatar

Past precies binnen het gender swopping van Disney/Marvel, het wordt sowieso één van de vrouwen.

GreenHornet

Avatar

Young Avengers bestaat straks alleen maar uit vrouwen.

Master Of Films

Avatar

Decepticon "Past precies binnen het gender swopping van Disney/Marvel, het wordt sowieso één van de vrouwen."
Even checken. We hebben Shuri, Kate Bishop, Riri Williams, She-Hulk, Captain Carter en/of America Chavez, & Sylvie als vervangers. Hebben we nog meer?

GreenHornet

Avatar

Sofia Strange ?
Kathryn Newton als Cassie Lang

Decepticon

Avatar

@Master Of Films, GreenHornet noemt Cassie Lang al, die zal straks vast haar vader Scott Lang vervangen.
En dan hebben we nog Mighty Thor Jane Foster, zij zal straks Thor van Hemsworth vervangen.

NieuwsFilm

meest populair