Ant-Man en Wasp zaten bijna in 'Shang-Chi'

Ant-Man en Wasp zaten bijna in 'Shang-Chi'

Marvel Studios had bijna een echte crossover bedacht voor dit solodebuut.

Eindelijk draait Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in de bioscoop, de nieuwste Marvel Studios-film. Producent Jonathan Schwartz hint er nu op dat bepaalde personages die in San Francisco wonen, bijna in de film zaten.

Let op: Dit artikel bevat milde SPOILERS.

Toen bekend werd gemaakt dat Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings zich voornamelijk in San Francisco afspeelt, werd gespeculeerd dat de helden Scott Lang en Hope van Dyne, ofwel Ant-Man en The Wasp, ook een rolletje zouden krijgen. Maar dat is niet het geval. Wel werd gekeken naar hun aanwezigheid.

Wel overwogen
Producent Jonathan Schwartz sprak met de site The Direct over de vraag of overwogen werd om de twee ook een rol te geven.

"We hebben het over personages gehad waarvan het logisch zou zijn als ze een rol zouden hebben, zowel in San Francisco als elders. Dus er waren verschillende versies waarin meerdere personen tevoorschijn komen."

Maar: "Bij dit soort dingen is het ook altijd een kwestie van geven en nemen. Het scenario veranderde continu en uiteindelijk vertellen we het verhaal van Shang. Ik denk dat we allemaal erg blij zijn met de versie die je uiteindelijk te zien krijgt."

Gek is het natuurlijk niet, maar de vraag is wat er dan na de aftiteling zit!

NieuwsFilm

meest populair