Neergeschoten hondenuitlater van Lady Gaga haalt uit naar de zangeres

Neergeschoten hondenuitlater van Lady Gaga haalt uit naar de zangeres

Ryan Fischer verloor bijna het leven voor de hondjes van de 'A Star Is Born'-actrice.

Ongeveer twee weken geleden kwam op FilmTotaal nog een artikel langs over Lady Gaga's hondenuitlater, Ryan Fischer. Hij liet eerder dit jaar de drie viervoeters uit van de bekende zangeres/actrice toen hij werd aangevallen. Lady Gaga noemde Fischer een held, maar ze lijkt hem toch volledig in de steek te laten.

Fischer werd in februari door twee mannen overvallen. Zij hadden het op de hondjes gemunt. Twee van de drie honden wisten ze te stelen, maar hoewel ze Fischer hadden neergeschoten, hield hij het derde hondje zo stevig vast dat ze deze niet konden meenemen.

Resultaat
Fischer belandde vervolgens voor een lange tijd in het ziekenhuis en is nog steeds aan het herstellen. Zo moet hij regelmatig een fysiotherapeut zien, die hem moet helpen zijn longcapaciteit te vergroten nadat deze beschadigd werd tijdens de aanval.

Ook zijn zijn zenuwen tussen de ruggenmerg en arm geraakt, waardoor hij niet goed kan bewegen. Daar blijft het niet bij, want Fischer liep eveneens drie gebroken ribben op, waardoor het geneesproces lang duurt.

Steun
Dit zorgde voor flinke ziekenhuiskosten, maar ook nu moet Fischer nog veel betalen om er weer bovenop te komen. Recentelijk begon hij een GoFundMe-pagina, in de hoop 40.000 dollar op te kunnen halen. Toch vinden veel mensen het raar dat hij zijn leven heeft geriskeerd voor de hondjes van Lady Gaga, die hem nu volledig negeert.

Zo zegt de assistent van Fischer, Elisa Ault: "Er werd ons door het team van Lady Gaga verteld dat Ryan zich nergens zorgen over hoefde te maken. Ze zouden hem steunen en volledig voor hem zorgen. Daar is het echter nooit van gekomen..."

Waarom?
Ault beweert zelfs dat Lady Gaga nooit meer contact met Fischer heeft opgenomen: "Na de opnames voor haar nieuwe film, House of Gucci, heeft ze Ryan nooit meer gezien, zelfs niet gesproken. Ryan was altijd veel meer dan alleen een werknemer. Ze waren jarenlang goed bevriend."

Toen Fischer vertrok op zijn herstellende roadtrip, stuurde Ault, die de zakelijke uitgaven voor haar rekening neemt, een factuur naar Lady Gaga, met de verwachting dat zij zou helpen. Ault kreeg echter een berichtje terug met de vraag waar de factuur voor was.

"Lady Gaga heeft Ryan drie maanden ondersteund na de schietpartij. Maar toen Ryan de stap had gezet om zijn leven te veranderen en Hollywood achter zich te laten om ergens anders te kunnen genezen, liet ze hem in de steek, terwijl ze heel goed weet dat hij geen enkele andere bron van inkomsten heeft..."

Lady Gaga heeft zelf nog niet gereageerd op het verhaal.

NieuwsFilm

meest populair