Eindelijk schot in de zaak voor 'The Accountant 2' met Ben Affleck

Eindelijk schot in de zaak voor 'The Accountant 2' met Ben Affleck

Na een behoorlijk lange radiostilte...

Het is alweer bijna vijf jaar geleden sinds de release van Gavin O'Connor's The Accountant met Ben Affleck in de hoofdrol. Hoewel er amper een jaar later al een vervolg werd aangekondigd, was dat ook meteen de laatste update.

Tijdens een gesprek op de CINEMABLEND-podcast bevestigde O'Connor echter dat hij net een deal had gesloten voor de regie van deel 2:

"We gaan het vervolg doen. Ik heb er letterlijk zojuist voor getekend. De tweede zal meer zijn met zijn broer die we in de plot gaan integreren, dus er zal meer schermtijd komen voor Brax. En mijn ultieme droom is om er uiteindelijk een trilogie van te maken".

Jon Bernthal
In het origineel speelde Affleck de rol van Christian Wolff, een wiskundige die meer affiniteit heeft met getallen dan met mensen. Achter de dekmantel van een CPA-kantoor in een kleine stad werkt hij als freelance accountant voor enkele van 's werelds gevaarlijkste criminele organisaties.

O'Connor geeft dus aan dat sowieso Affleck terugkeert en gezien zijn beschrijving van het nieuwe verhaal, lijkt het erop dat ook het personage van Jon Bernthal weer zijn opwachting gaat maken.

NieuwsFilm

meest populair