James Gunn staat zeker open voor de regie van meer 'The Suicide Squad'

James Gunn staat zeker open voor de regie van meer 'The Suicide Squad'

Maar wordt het dan deel 2 of deel 3?

Ondanks dat hij is teruggekeerd naar MARVEL, heeft James Gunn DC nog geen vaarwel gezegd. Hij wil graag meer films voor de studio gaan maken.

Vorige maand kwam van de regisseur The Suicide Squad uit, een semi-vervolg-reboot op de versie van David Ayer uit 2016. Gunn staat tevens aan het roer van de serie rondom Peacemaker op HBO Max waarvoor John Cena terugkeert als het titelpersonage.

Op TWITTER vroeg een fan of een sequel op The Suicide Squad ook tot de mogelijkheden behoort en zoals gewoonlijk, gaf Gunn trouw antwoord:


Hij ziet de 8 afleveringen tellende Peacemaker-serie als het eerste vervolg, maar voegde eraan toe dat hij zeker open staat voor de ontwikkeling van een eventuele nieuwe The Suicide Squad, zodat we de overgebleven leden van de bende ooit weer op het grote scherm kunnen zien.

Wederzijds
Datzelfde gevoel blijkt ook aanwezig te zijn bij DC. President Walter Hamada gaf aan dat er genoeg plannen zijn en Gunn altijd welkom blijft: "Het is een geweldige partner voor ons met een fantastische visie, dus hij hoeft maar te bellen en we staan voor hem klaar".

NieuwsFilm

meest populair