Eerste recensies 'King Richard': Is de nieuwe Will Smith de moeite waard?

Eerste recensies 'King Richard': Is de nieuwe Will Smith de moeite waard?

Bevalt de nieuwe film van Will Smith?

De eerste reacties voor King Richard zijn binnen. In die film speelt acteur Will Smith de rol van de vader van Venus en Serena Williams. Het lijkt erop dat de acteur hiermee een behoorlijk goede rol speelt!

King Richard debuteerde tijdens het Telluride Film Festival en is het verhaal van Richard Williams, de vader van atleten Venus en Serena Williams. De film laat zien hoe zijn drive en onconventionele methodes leidden tot het ultieme succes van de twee zussen. En het lijkt erop dat Smith een Oscar-waardige rol heeft!

De recensies
Goed, we zetten vandaar de eerste recensies voor je op een rij:

The Playlist: "Het is moeilijk voor een acteur als Will Smith om aan zijn publieke persona te ontkomen. Dat hoort bij het charisma dat van hem een van de grootste filmsterren ter wereld heeft gemaakt. Maar in tegenstelling tot zijn werk als Muhammed Ali in Michael Manns Ali, is dit een rol waarin hij zichzelf bijna helemaal verliest. Het feit dat je simpelweg vergeet dat Smith de rol van Richard speelt, is een indrukwekkende prestatie gezien de speelduur van 2 uur en 18 minuten."

Variety: "Smith is behoorlijk indrukwekkend als de scruffy Richard, en weet het natuurlijk charisma dat hij heeft over te dragen, in combinatie met de wat koppige focus van zijn personage. Bovendien geeft de film hem een waardige gelijke in Ellis als zijn vrouw."

The Hollywood Reporter: "Hoewel Smith's buitengewone spel de film domineert, vorm hij niet de hele show. Aunjanue Ellis weet ook heel erg te shinen als de moeder van de meiden, die de kracht heeft om haar man t eweerstaan op het moment dat hij zich laat meeslepen door zijn ego."

Deadline: "Will Smith weet een winner te slaan met King Richard. Hij speelt de gedreven, excentrieke en controversiële vader van de opkomende tennissterren Venus en Serena Williams in de jaren tachtig en negentig."

NieuwsFilm

meest populair