Het Marvel Cinematic Universe heeft er een nieuwe Avenger bij

Het Marvel Cinematic Universe heeft er een nieuwe Avenger bij

Shang-Chi is nu officieel een Avenger.

Martial arts held Shang-Chi is de nieuwste Avenger van Marvel Studios. Dat blijkt uit een nieuwe TV-trailer die de filmstudio heeft vrijgegeven voor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

"Vanavond zijn we dankbaar voor eenieder die ons voorgegaan is, die ons gemaakt heeft tot wat wij vandaag zijn", horen we Ying Nan (Michelle Yeoh) vertellen terwijl beelden voorbij flitsen van de machtigste helden van de Aarde: Captain America, Iron Man, Black Widow en Thor. Aan het eind zien we de nieuwste Avenger verschijnen: Shang-Chi.

Nieuwe Avenger
"Als het aankomt op wat we hierna kunnen verwachten, weet ik dat ik aan hetzelfde denk als iedereen dat doet. Ik hoop dat we hierna een Avengers-film kunnen verwachten op een gegeven moment," vertelde acteur Simu Liu tijdens een recent interview met The Hollywood Reporter over zijn toekomst binnen het filmuniversum.

"Natuurlijk weet ik daar niets van. Maar als groot fan van de hele franchise, weet ik dat daarin het hoogst haalbare zit. Alle media-aandacht die je hebt rond een van die films, nou ja, dat is echt een beest op zich en iets waar ik zeker op hoop."

De scènes na de aftiteling van Shang-Chi laten ook zien dat het personage zeker verbonden is aan de Avengers in de toekomst. Dat belooft dus wat! Hieronder de TV-trailer:



NieuwsFilm

meest populair