Deze acteurs hebben een idee voor een wel heel absurde crossover tussen filmfranchises

Deze acteurs hebben een idee voor een wel heel absurde crossover tussen filmfranchises

G.I. Joe en Lord of the Rings?

Acteurs Henry Golding en Samara Weaving onthullen hun gedroomde Snake Eyes-crossovers: Fast & Furious en Lord of the Rings. De G.I. Joe Origins-film is nu de 21ste film van het jaar aan de Amerikaanse box office, en in oktober te koop op Blu-ray en Dvd.

In het kader van die naderende release, hadden de twee een amusant interview met ComicBook.com. Daarbij kwam ter sprake welke franchise voor de twee een ideale crossover zou vormen. En hun antwoorden waren nogal bijzonder!

Ideale crossover
Golding ziet het al helemaal voor zich als er een crossover komt met Fast & Furious (wie wil er nou niet naar de maan?) en Weaving ziet het fantasierijke Lord of the Rings al voor zich met zijn magie, elfen en hobbits.

Golding: "Wat zou je zeggen van een momentje met Dom en Snake Eyes die naar de maan gaan in hun voertuigen? Eentje op zijn motorfiets en Toretto in zijn gestoorde Charger of wat dan ook. Laten we dat regelen: Fast and Furious en Snake Eyes."

Weaving: "Wat als we Lord of the Rings combineren met Snake Eyes? Een Tolkien/Snake Eyes-mix. Waarin je magie en elfen en hobbits, maar ook gestoorde ninja's krijgt? Dat zou pas cool zijn."

NieuwsFilm

meest populair