Natalie Portman over haar gigantisch intensieve training voor 'Thor: Love and Thunder'

Natalie Portman over haar gigantisch intensieve training voor 'Thor: Love and Thunder'

Nog nooit was de actrice zo gespierd!

Natalie Portman maakt binnenkort een comeback als Jane Foster in de nieuwe Thor film, genaamd Love and Thunder. Tijdens een recent interview liet de actrice zich erover uit.

Zo zegt Portman dat haar personage deze keer heel anders zal zijn dat de vorige films, aangezien ze zich deze keer in de superheldin The Mighty Thor zal transformeren. Om geloofwaardig over te komen moest de actrice dan ook keihard trainen.

Intensieve training
''Ik heb meerdere maanden voor het begin van de opnames tot het laatste moment van de film met een trainer samengewerkt'' begint de met een Oscar bekroonde actrice. ''Ik moest o.a. heel veel gewichtheffen en de nodige proteïne-shakes drinken''.

''Dat had ik nog nooit eerder gedaan, omdat ik eigenlijk nooit echt gespierd heb willen zijn en voor geen enkele rol in mijn carrière was dat ook echt nodig. Het was dan ook echt een heel fysieke ervaring, waarbij we zowel focusten op mijn lenigheid als mijn kracht''.

Tot het uiterste
Portman vergelijkt haar rol in Love and Thunder met die van de ballerina in Black Swan: ''Voor beide projecten moest ik keihard werken en waren dergelijke trainingen nodig om me voor te bereiden voor de rol. Ik ben er zelfs anders door gaan wandelen! Het is echter wel een waanzinnig gevoel, om me voor het eerst in mijn leven zo sterk te voelen!''

NieuwsFilm

meest populair