Gerucht: 'Shang-Chi' leidt tot spin-off met een Avengers-achtig Aziatisch superheldenteam

Gerucht: 'Shang-Chi' leidt tot spin-off met een Avengers-achtig Aziatisch superheldenteam

Shang-Chi bouwt een grote franchise lijkt het wel.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings introduceert de volgende nieuwe Avenger: Shang-Chi. Maar hij zou misschien deel uitmaken van een ander superheldenteam: Agents of Atlas.

Dat stelt althans de site Geekosity op basis van anonieme bronnen binnen Marvel Studios. De Agents of Atlas ontstonden in 1978 in de comics en kregen in 2019 een herlancering met War of the Realms: New Agents of Atlas No. 1 van Greg Pak en illustrator Gang Hyuk Lim. Jimmy Woo had daarin de rol van een Aziatische Nick Fury.

De Aziatische Avengers
Nu gaat via Geekosity dus het verhaal dat de Agents of Atlas ook naar het Marvel Cinematic Universe komen, als het volgende superheldenteam. Daarvan lijken er wel meer te ontstaan in de franchise, want het gerucht gaat dat er naast een nieuwe lichting Avengers, ook de Young Avengers komen.

In de comics bestaat het Aziatische Avengers-team onder meer uit Shang Chi, Lei Ling (een Chinese heldin met windkrachten), Amadeus Cho (een Koreaans-Amerikaans supergenie en Hulk), Dan Bi (een Zuid-Koreaanse heldin met een magische beer), Seol Hee (een K-Pop idool met ijskrachten) en Cindy Moon (een Koreaans-Amerikaanse Spider-Woman).

Het team zou in dit geval in elk geval aangevoerd worden door Shang-Chi, met een rol voor onder meer Jimmy Woo als een soort Nick Fury. Ook meldt Geekosity dat Lei Ling een nieuwe Chinese superheld wordt voor de franchise.

Voorlopig komen de Agents of Atlas niet naar het MCU: hun lancering ligt volgens Geekosity jaren in de toekomst.

NieuwsFilm

meest populair