Tragisch: Bijna waren we drie jaar geleden acteur Stanley Tucci verloren

Tragisch: Bijna waren we drie jaar geleden acteur Stanley Tucci verloren

De 60-jarige Amerikaan doet een boekje open...

Stanley Tucci is zo iemand die altijd vrolijk en positief lijkt. Toch blijkt zich privé een donkere gebeurtenis te hebben afgespeeld bij de geliefde acteur uit o.a. The Hunger Games en Transformers.

Tucci onthult in een interview met VERA MAGAZINE dat er in 2018 bij hem een ​​tumor op zijn tong werd ontdekt die te groot was om te opereren.

Het alternatief was een vereiste hoge dosis bestraling en chemo, maar dit is iets wat Tucci oorspronkelijk niet wilde meemaken, nadat hij zijn eerste vrouw (Kate Spath-Tucci) in 2009 was verloren aan borstkanker:

"Ik had gezworen dat ik zoiets nooit zou doen. Mijn eerste vrouw stierf aan kanker toen ze slechts 47 jaar was en om haar jarenlang die behandelingen te zien ondergaan was verschrikkelijk".

Steun van familie
Het waren uiteindelijk tweede vrouw Felicity Blunt en 5 kinderen die hem overhaalden de behandelingen te nemen. Hun steun bleek cruciaal.

Hoewel Tucci tegenwoordig nog dagelijks de permanente effecten merkt (zo is hij vaker bang en voelt hij zich veel ouder), is het goede nieuws dat de kans op terugkeer van de verschrikkelijke ziekte nihil is.

NieuwsFilm

meest populair