Hoe sterk is Marvel-held 'Shang-Chi' eigenlijk? Dat weten we nu!

Hoe sterk is Marvel-held 'Shang-Chi' eigenlijk? Dat weten we nu!

Shang-Chi lijkt een beetje op de Hulk of op Thor qua krachten.

Shang-Chi is, weten we nu, de nieuwe Avenger. Maar hoe sterk is hij eigenlijk? Precies op die vraag gaat regisseur Destin Daniel Cretton in tijdens een nieuw interview met de site Collider.

Sinds dit weekend is Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings te zien. Het is een oorsprongsverhaal, dus de film focust zich vooral op Shang-Chi en zijn strijd tegen zijn pa. Beiden hebben soortgelijke krachten. Dus het is moeilijk om te zeggen hoe sterk deze held nou eigenlijk is.

Heel erg sterk!
Tijdens een interview met Collider vertelde Cretton hoe sterk het personage is:

"Het ligt er een beetje aan over welk moment van de film je het hebt: het begin of het eind. Ik denk dat tegen het eind, hij op een soortgelijk niveau staat als een aantal van onze favoriete superhelden van het MCU. We hadden het daar wel eens voor de lol over, maar eerlijk gezegd weet ik niet zo goed wat het antwoord is," aldus Cretton.

Shang-Chi is in elk geval behoorlijk sterk, vooral tegen het einde van de film blijkt wel hoe groot zijn potentieel is. Een van de beste vergelijkingen is misschien wel Thor of de Hulk qua krachten.

NieuwsFilm

meest populair