Zachary Levi over zijn exit van 'Thor' en hoe hij dat vond

Zachary Levi over zijn exit van 'Thor' en hoe hij dat vond

De acteur was een van de Warrior's Three.

Zachary Levi vertelde over zijn ervaringen in het MCU. Zo sprak hij over zijn rol als Fandral, zijn exit tijdens de productie van Thor en terugkeer in Thor: The Dark World. Ook had hij het over zijn wel heel korte rol in Thor: Ragnarok.

Levi voegde zich bij het Marvel Cinematic Universe als onderdeel van de Warriors Three, die de god van donder bijstonden. Het personage was bijzonder kort te zien in de tweede Thor-film en werd nogal onceremonieel gedood door Hela in Thor: Ragnarok.

Hoe was dat?
Tijdens een interview met The Direct vertelde Levi over het werken voor Marvel Studios. Hij bleek het ontzettend fijn gevonden te hebben om zo'n interessant personage te spelen. Maar dat hij zo weinig te doen had, viel hem tegen.

"Het was een droom die uitkwam om aan Thor te mogen werken. Ik ben opgegroeid met Marvel Comics en verslond ze. Als kind was ik echt een Marvel-lezer. Dus dat was heel cool en ik was erg dankbaar dat ik die kans kreeg," aldus Levi.

"Het was leuk om een grappig, interessant en ander personage te spelen. En geweldig dat Kenneth Branagh genoeg vertrouwen in mij had om me te casten. Maar ik had ook niet veel te doen, min of meer niets in de derde. Ik wist dat ik dood zou gaan in de derde, dat ik dood zou gaan en niets zou zeggen. Zelfs de paar woorden die ik kreeg zouden het niet halen."

Toen hij gecast werd als Fandral in Thor uit 2011, moest hij vroeg vertrekken omdat hij naar de set van Chuck moest. De rol werd overgenomen door Josh Dallas, die vervolgens weer vertrok zodat Levi terug kon keren voor Thor: The Dark World (Dallas had weer andere verplichtingen).

NieuwsFilm

meest populair