'Dune' onthult prachtige nieuwe beelden: Dat wordt een bloedmooie film

'Dune' onthult prachtige nieuwe beelden: Dat wordt een bloedmooie film

De film Dune ziet er bloedmooi uit.

Warner Bros. heeft een nieuwe blik achter de schermen van Dune vrijgegeven. Die bevat niet alleen interviews met regisseur Denis Villeneuve en zijn cast, maar ook wat behoorlijk mooie beelden.

De eerste golf van (vooral erg positieve) recensies voor Dune is nu vrijgegeven. Vandaag komt Warner Bros. met een featurette die nadruk legt op de hoofdpersonen, maar vooral ook op de verschillende huizen die met elkaar strijden in de sci-fi film.

Heel wat huizen
In de 4 minutenen en 30 seconden durende video zien we onder meer Timothée Chalamet (Paul Atreides), Rebecca Ferguson (Lady Jessica), Zendaya (Chani) en Javier Bardem voorbij komen. Ook zijn er wel heel mooie beelden van de nieuwe film.

De schurkachtige Harkonnens hebben nog niet zo heel veel aandacht gekregen. Tot nu toe kwamen vooral de heldhaftige personages voorbij. Maar nu leren we meer over de Baron en zijn schurkachtige plannen.

Als je het boek van Frank Herbert gelezen hebt, dan zal je onder de beelden wat spoilerachtige shots zien. Maar als je niet bekend bent met het bronmateriaal, dan zit het helemaal snor.

Hieronder kan je de video bekijken, met de naam Royal Houses:



NieuwsFilm

meest populair