3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Gone Girl (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, e.a.
Nick Dunne wil een punt achter zijn huwelijk met Amy zetten, maar op de dag dat hij haar dit wil vertellen, blijkt ze ineens spoorloos verdwenen. Al snel wordt hij door de politie en media aangemerkt als mogelijke dader. Daardoor beginnen er steeds meer scheurtjes te ontstaan in het door hem geschetste beeld van het perfecte huwelijk.

Split (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: M. Night Shyamalan | Cast: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson, e.a.
Kevin is een man met vele persoonlijkheden. Op het ene moment is hij een slissend kind, op het andere een keurig dametje. Al zijn persoonlijkheden worden echter langzaam verdrongen door een nieuw en levensgevaarlijk gedaante: het Beest. Wanneer Kevin op klaarlichte dag drie tienermeisjes kidnapt met het plan om hen op te offeren aan het Beest, moeten zij vechten voor hun leven.

The Woman in the Window (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Wright | Cast: Amy Adams, Gary Oldman, Anthony Mackie, e.a.
Psychologe Anna Fox, die kampt met pleinvrees, leeft als een echte kluizenares. Vanachter haar raam, bespioneert ze hele dagen haar nieuwe overburen. Een ogenschijnlijk perfecte familie, totdat Fox plotseling getuige is van een wrede geweldsdaad, waarna haar overbuurvrouw spoorloos verdwijnt. Fox probeert de zaak op te lossen, maar dat is nog vrij lastig voor iemand de nauwelijks naar buiten durft.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair