Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Devil Wears Prada (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Frankel | Cast: Anne Hathaway, Meryl Streep, Emily Blunt, e.a. | Te zien op: Disney Plus (Star)
De totaal niet modieuze Andy Sachs krijgt een baan waar een miljoen vrouwen een moord voor zouden doen: ze wordt de assistent van Miranda Priestly, de gevreesde hoofdredactrice van het modeblad Runway. Hoewel ze totaal niet in het wereldje past, weet ze toch indruk te maken. Ondertussen vragen de mensen om haar heen zich echter steeds meer af of dit wel de juiste baan voor haar is.

American Made (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, e.a. | Te zien op: Veronica (vanaf 20:30 uur) / Netflix
Barry Seal heeft niet veel met zijn baan als commercieel piloot. Hij casht wat bij door partijen sigaren mee te smokkelen. Daardoor komt hij in beeld van de CIA, die hem rekruteert als informant. Ondertussen gaat hij echter ook cocaïne smokkelen voor drugsbaron Pablo Escobar. Maar dan gaat het gruwelijk mis.

Unsane (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Soderbergh | Cast: Claire Foy, Joshua Leonard, Jay Pharoah, e.a. | Te zien op: Film1
Bankmedewerkster Sawyer Valentini heeft een lastige periode achter de rug. Ze is inmiddels verhuisd en zoekt hulp om verder te herstellen. Maar dan wordt ze onvrijwillig opgenomen in een psychiatrische kliniek, waar ze opnieuw geconfronteerd wordt met haar grootste angst. Ze wil zo snel mogelijk weg, maar dat lijkt onmogelijk.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair