'The Matrix Resurrections' dwingt ook jou een rode of blauwe pil te nemen

'The Matrix Resurrections' dwingt ook jou een rode of blauwe pil te nemen

180.000 verschillende teasers mogelijk voor The Matrix Resurrections.

Gisteren verschenen de eerste foto's en beelden uit The Matrix: Resurrections, het derde vervolg op de baanbrekende scifi-film The Matrix uit 1999. De website What Is The Matrix geeft iets meer prijs over het verhaal van de film.

Op de deze week gelanceerde website staat de tekst Choose Your Reality waarmee uiteraard verwezen wordt naar de blauwe en rode pil die ook in de eerste film een belangrijke rol spelen. Vervolgens staat er de tekst: "De Matrix is overal; het is hier en nu. Maak je keuze om een nieuwe realiteit te ervaren. Het is tijd om wakker te worden," en deze tekst duidt erop dat we het origineel opnieuw mee gaan maken.

180.000 verschillende teasers
Het tijdstip dat je de website bezoekt en de keuze in de kleur pil bepaalt welke teaser je te zien krijgen. Het gevolg is dat er 180.000 verschillende teasers getoond kunnen worden. Hieronder de teaser voor de website What Is The Matrix en de trailer.



Morgen op 15.00 uur de trailer!
Warner Bros. zet morgen de trailer wereldwijd online. Er is zelfs al een aftelvideo neergezet. De complete film moet op 16 december in de Nederlandse bioscopen debuteren.



NieuwsFilm

meest populair