3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

The Matrix (1999)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lana en Lilly Wachowski | Cast: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Laurence Fishburne, e.a.
Computerprogrammeur Thomas A. Anderson, die bijklust als hacker, wordt op een dag benaderd door de cyberrebellen Morpheus en Trinity. Zo komt hij erachter dat de wereld niets meer is dan een schijnwerkelijkheid, een computersimulatie om mensen onder controle te houden. Morpheus en Trinity geloven dat Anderson de enige is die deze zogenaamde Matrix kan vernietigen.

La La Land (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Damien Chazelle | Cast: Ryan Gosling, Emma Stone, J.K. Simmons, e.a.
Jazzpianist Sebb en aspirant-actrice Mia worden verliefd en proberen elkaar te steunen bij het verwezenlijken van hun persoonlijke ambities en dromen. Seb, die het niet breed heeft, hoopt ooit een eigen jazzclub te kunnen openen en Mia, die van de ene naar de andere auditie rent, hoopt eindelijk een serieuze rol te scoren. Het hectische leven in Hollywood stelt hun liefde zwaar op de proef.

Sound of Metal (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Darius Marder | Cast: Riz Ahmed, Olivia Cooke, Paul Raci, e.a.
Metaldrummer Ruben, een ex-junkie, begint zijn gehoor te verliezen en ziet zijn leven instorten. Zijn vriendin Lou laat de voormalig verslaafde opnemen in een afkickcentrum voor doven in de hoop dat hij niet terugvalt en zich aan zijn nieuwe leven aanpast. Ruben moet nu kiezen tussen zijn nieuwe balans en de drang om het leven dat hij ooit kende terug te winnen.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair