'The Matrix'-fans zien vooral John Wick in plaats van Neo

'The Matrix'-fans zien vooral John Wick in plaats van Neo

Keanu Reeves loopt erbij als in John Wick.

De eerste blik op The Matrix Resurrections is gearriveerd. Maar fans zien vooral een crossover tussen verschillende franchises. Neo (Keanu Reeves) ziet er namelijk bepaald niet uit zoals we ons hem herinneren.

Neo had immers kort haar, en een strakke kuif. Maar nu ziet hij er nogal bekend uit. Dat vinden ook heel wat mensen die reageren op de eerste blik. Doet Neo immers niet heel erg denken aan John Wick?

Even trending op Twitter
Deze week heeft Warner Bros. heel wat foto's vrijgegeven van de nieuwe Matrix-film. Naast een rits clips, veertig (!) foto's is er ook nog een trailer. En daarin zien we beelden van onder meer Neo.

Die ziet er wel heel bekend uit. Zo erg zelfs, dat John Wick even trending werd op Twitter in de Verenigde Staten. We doen een selectie uit de vele reacties:



De nieuwe The Matrix-film draait om Neo en Trinity die weer in de Matrix leven. Het lijkt er daarmee op dat er iets is misgegaan in de vredesovereenkomst die tussen de mensheid en machines zou zijn gesloten. Wat er precies mis ging weten we natuurlijk nog niet.

In december is de film al te zien.

NieuwsFilm

meest populair