Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Gentlemen (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Matthew McConaughey, Hugh Grant, Charlie Hunnam, e.a. | Te zien op: Film1
De Amerikaanse zakenman Mickey Pearson heeft een zeer lucratieve wiethandel op weten te bouwen in Londen, maar wil daar nu mee stoppen. Maar zodra de onderwereld lucht van deze plannen krijgt, raakt hij flink in de problemen. Diverse criminelen zien namelijk hun kans om de handel van Pearson hardhandig over te nemen.

A Cure for Wellness (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gore Verbinski | Cast: Dane DeHaan, Mia Goth, Jason Isaacs, e.a. | Te zien op: Netflix
Lockhart, een ambitieuze, maar naïeve administrateur, wordt naar een afgelegen wellnesscentrum in de Zwitserse Alpen gestuurd om daar zijn baas op te halen. Al snel ontdekt hij dat het desbetreffende kuuroord nogal vreemde behandelingen aanbiedt. Uiteindelijk stuit hij op een aantal angstaanjagende geheimen, maar ontsnappen blijkt onmogelijk.

Deadpool 2 (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Leitch | Cast: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Zazie Beetz, e.a. | Te zien op: Disney Plus (via Star)
Wade Wilson rouwt om de dood van zijn geliefde Vanessa. Supersoldaat Cable reist terug in de tijd om een jonge mutant met vuurkrachten genaamd Russell te stoppen voordat hij zijn familie vermoordt. Aan Deadpool en zijn team om deze cyborg te stoppen en Russell te beschermen.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair