Kijktip: 3 ontzettend populaire Marvel-films om vanavond te kijken

Kijktip: 3 ontzettend populaire Marvel-films om vanavond te kijken

Voor de liefhebbers van het populaire universum.

Marvel Studios-baas Kevin Feige heeft met bijna 30 films en series iets unieks van de grond weten te krijgen: een ongekend populair universum waarin superhelden uit de stripboeken tot leven zijn gebracht op beeld. FilmTotaal heeft vandaag drie Marvel-films voor je uitgezocht om te bekijken.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Destin Cretton | Cast: Simu Liu, Tony Leung, Awkwafina, e.a. | Bioscoop
Shaun ontsnapte jaren geleden aan zijn vader Wenwu, de gevreesde leider van de Ten Rings, en leeft nu een normaal leven met zijn beste vriendin Katy in San Francisco. Maar wanneer hij opnieuw geconfronteerd wordt met zijn verleden, kan hij niets anders dan terugvechten. Zo leert de wereld wie Shaun daadwerkelijk is: de krachtige superheld Shang-Chi.

Black Widow (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cate Shortland | Cast: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, e.a. | Bioscoop en Disney Plus (met VIP-toegang)
Natasha Romanoff slaat noodgedwongen op de vlucht nadat ze wordt opgejaagd door de overheid. Ze herenigt zich vervolgens met haar oude Russische spionnenfamilie. Gezamenlijk trekken ze op tegen een leger aan gehersenspoelde agenten en een vijand die de gevechtsbewegingen van elke tegenstander moeiteloos nadoet.

The Avengers (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joss Whedon | Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, e.a. | Disney Plus (inbegrepen)
Wanneer Loki de Tesseract, een explosieve kubus die garant staat voor werelddominantie, weet te stelen, roept S.H.I.E.L.D.-baas Nick Fury een groep helden bijeen om hem en zijn allesvernietigende leger te stoppen. Samen proberen Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, The Hulk en Hawkeye de machtsbeluste Loki te verslaan.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair