Wordt de nieuwe 'Resident Evil' eigenlijk wel bloederig genoeg?

Wordt de nieuwe 'Resident Evil' eigenlijk wel bloederig genoeg?

En een nieuwe foto uit 'Welcome to Raccoon City'.

De release van de compleet nieuwe Resident Evil-verfilming Resident Evil: Welcome to Raccoon City komt steeds een stapje dichterbij. De film zal zich richten op de eerste en tweede game in de reeks en het blijkt nu dat de aftrap bikkelhard en bloederig wordt.

De film van regisseur Johannes Roberts ((47 Meters Down, The Strangers: Prey at Night)) en studio's Screen Gems en Constantin Film krijgt namelijk een R-rating (16 jaar en ouder). Dit wordt duidelijk via de website Bloody Disgusting.

Nieuwe Resident Evil wordt bikkelhard
Via de MPA (Motion Picture Association) wordt duidelijk dat de film een R-rating krijgen voor "veel geweld en bloed en stevige taal gedurende de gehele film." Eerder werd al aangegeven dat de nieuwe film meer op horror gefocust zal zijn dan de films met Milla Jovovich.

De synopsis: "Ooit was het de bloeiende thuishaven van de farmaceutische gigant Umbrella Corporation, maar nu is Raccoon City een stervende stad in het Midwesten. De exodus van het bedrijf liet de stad achter in een woestenij... met groot kwaad dat onder de oppervlakte broeit. Wanneer dat kwaad wordt losgelaten, zijn de stedelingen voor altijd veranderd en een kleine groep overlevenden moet samenwerken om de waarheid achter Umbrella te ontdekken en de nacht door te komen."

Resident Evil: Welcome to Raccoon City heeft rollen voor onder meer Kaya Scodelario, Robbie Amell, Avan Jogia, Hannah John-Kamen, Tom Hopper, Neal McDonough en Donal Logue en op dit moment staat de film gepland voor 2 december dit jaar. Hieronder een nieuwe foto via Fandango.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair