Altijd al je eigen 'Mad Max: Fury Road' racemonster willen hebben? Dat kan nu!

Altijd al je eigen 'Mad Max: Fury Road' racemonster willen hebben? Dat kan nu!

De voertuigen uit de actieklapper gaan onder de hamer!

Regisseur George Miller wist hoge ogen te gooien met Mad Max: Fury Road. De actiefilm zit vol met explosies en gave voertuigen, die nu onder de hamer gaan. Het Australische veilinghuis Lloyd's Auctions verkoopt meerdere wagens uit de film.

In de selectie zitten o.a. War Rig, het voertuig waarmee Furiosa (Charlize Theron) en de vrouwen van villain Immortan Joe (Hugh Keays-Byrne) door de woestijn trekken. Daar blijft het echter niet bij.

Andere voertuigen
De wagens van Max Rockatansky (Tom Hardy), Immortan Joe's bekeerde handlanger Nux (Nicholas Hoult) en de gitaar spelende Doof Warrior zijn eveneens te koop.

Aanvankelijk kon er al geboden worden vanaf 1 dollar, maar Lloyd's Auctions moest stappen ondernemen en vermelde al snel geen prijzen meer op de website. Dit kwam vanwege de onderstaande virale tweet, die viraal ging en zorgde voor een veel te groot aantal aan lage aanbiedingen.



Mocht je interesse hebben, bekijk alle voertuigen hier!

Vervolg
Het lijkt er dus op dat Miller deze voertuigen niet nodig zal hebben voor zijn nieuwe film, de prequel Furiosa, al is dit niet zo vreemd. Deze film zal zich namelijk een lange tijd afspelen voor de gebeurtenissen van Fury Road.

Charlize Theron keert dan ook niet terug, maar zal vervangen worden door Anya-Taylor Joy. Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Chris Hemsworth en Yahya Abdul Mateen II.

NieuwsFilm

meest populair