Clip uit 'Shang-Chi' onthult connectie met 'Black Widow'

Clip uit 'Shang-Chi' onthult connectie met 'Black Widow'

De eerste twee MCU-films zijn een beetje aan elkaar verbonden.

De twee eerste Marvel Cinematic Universe-films van dit jaar zijn Black Widow en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en deze hebben eigenlijk maar weinig met elkaar te maken. Toch is er een momentje in Shang-Chi die de films met elkaar verbindt. Let op: spoilers!

Marvel Entertainment heeft nu de clip "These Are Low Level Fights" online gezet, waarin we een personage uit Black Widow zien. Misschien was het je al opgevallen tijdens het kijken van de film, maar in Shang-Chi zit zowaar een Black Widow die we ook zagen in de Red Room.

Black Widow in Shang-Chi
Tijdens de scène waarin Shang-Chi (Simu Liu) en Katy (Awkwafina) arriveren bij de ondergrondse vechtarena van Xialing (Meng'er Zhang) zien we in een van de kamers een gevecht tussen een onbekend personage en "Helen".

Helen wordt gespeeld door actrice Jade Xu en zij was ook als een van de Black Widows te zien die uit de Red Room werden gered door Natasha Romanoff (Scarlett Johansson). Check de beelden hieronder maar. Viel jou het op tijdens het kijken van de film?



NieuwsFilm

meest populair