Nieuwste Disney sprookje komt sneller op Disney+ dan verwacht

Nieuwste Disney sprookje komt sneller op Disney+ dan verwacht

Encanto is sneller te streamen dan je zou verwachten.

Disney zet zijn aankomende musical, Encanto wel heel snel online. Het wordt de zestigste feature film van Disney Animation Studios en het verhaal van een magische familie.

De film draait om Mirabel, het enige kind van de familie Madrigal, die geen unieke magische gave heeft. Dat terwijl al haar familieleden dus wel magische krachten hebben en iedereen wel iets kan. De film moet vanaf 24 november 2021 in de bioscoop te zien zijn.

Encanto op Disney+
Interessant is dat Encanto al binnen 30 dagen na de bioscooprelease op Disney+ komt te staan. Dat is sneller dan verwacht, want de rest van de films van Disney komen allemaal na 45 dagen online te staan.

Het kortere releasevenster heeft vermoedelijk te maken met de feestdagen. Heel wat families die de hoog geanticipeerde film willen zien zullen daar blij mee zijn. Ze hoeven nu niet per se naar de bioscoop om de film te kunnen zien en mogen 'm gewoon thuis via Disney+ streamen.

Encanto speelt zich af in de bergen van Colombia. We volgen de buitengewone familie Madrigal, die in een magisch huis en een levendig en betoverd dorpje genaamd Encanto woont. De magie van Encanto heeft elk kind in de familie gezegend met een unieke gave, van superkracht tot het vermogen te genezen.

Enkel het meisje Mirabel heeft geen gave. Als ze erachter komt dat de magie rond Encanto in gevaar verkeert, besluit Mirabel dat zij als enige normale Madrigal de laatste hoop van haar familie kan zijn.

NieuwsFilm

meest populair