Mary Elizabeth Winstead wil heel graag een spin-off van 'Birds of Prey' maken

Mary Elizabeth Winstead wil heel graag een spin-off van 'Birds of Prey' maken

Als ze de kans krijgt, keert ze terug als Huntress.

We weten dat actrice Jurnee Smollett te zien is in een Black Canary-film voor HBO Max. Maar hoe zit het met Birds of Prey-personage Huntress? Als actrice Mary Elizabeth Winstead de kans krijgt, keert ze terug.

De film Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn) bleek voor verdeeldheid te zorgen onder DC Comics-fans. Wel waren de meeste fans het erover eens dat de individuele personages heel wat potentieel zouden moeten hebben.

Een eigen film?
Recent hoorden we dat Jurnee Smollett de rol van Dinah Lance in een solofilm zou spelen. Maar hoe zit het dan met Huntress?

Tijdens een interview ter promotie van haar nieuwe Netflix-film Kate, vertelde Winstead dat ze niets gehoord heeft over een potentiële terugkeer. Maar ze ziet het wel zitten om weer in de huid van de burgerwacht te kruipen.

"Als het allemaal samen zou komen, zou dat heel leuk zijn", vertelde Winstead. "Ik eet dat Jurnee een Black Canary-film maakt en daar kijk ik heel erg naar uit. Ze is geweldig en ze gaat het echt buitengewoon goed doen. Dus ik kan niet wachten om te zien waar het heengaat. Maar ik hou van het personage en de versie die we hebben gemaakt voor Birds of Prey."

De vraag is dus vooral of ze terug mag keren.

NieuwsFilm

meest populair