Algemeen

Pierce Brosnan is super enthousiast over 'Black Adam' en wat de film brengt

Hij vertelt dat de film heel bijzonder gaat voelen.

door Jim Pedd om 21:21 in Algemeen
Black Adam-acteur Pierce Brosnan vertelt tijdens een interview over de unieke dynamiek tussen de leden van de Justice Society op de filmset. Ook prees hij regisseur Jaume Collet-Serra en wat hij met zich meebracht.

Recent werden de opnames van Black Adam afgerond. De verwachting is dat volgende maand een eerste blik wordt vrijgegeven tijdens het DC FanDome. Acteur Pierce Brosnan is dan vermoedelijk ook te zien als Kent Nelson, ofwel Dr. Fate.

Een ensemble-film
"Het is een ensemble-film, Black Adam," vertelde de voormalig 007 aan Collider. "Je hebt Dwayne Johnson, die op het hoogtepunt van zijn roem en geluk en succes en populariteit zit. Hij is buitengewoon als Black Adam. Wij zijn de Justice Society en we zijn met z'n vieren, dus we werden een sterk kwartet aan acteurs."

"Het schrijfwerk was heel goed. Er waren genoeg momenten, je wil drie goede momenten, om aan te werken en je hart en ziel in te stoppen en dan kan je wat van je dagen maken. En Black Adam had dat voor mij, net als Cinderella dat op een heel specifieke manier ook had."

Vervolgens prees Brosnan filmmaker Jaume-Collet Serra nog. Hij wist een "geweldig gevoel" op de set te creëren. "Met Jaume in Black Adam, kon ik zeggen: 'Hoe zit het met die tekst? En met deze tekst?' Hij had een gevoelig oor en gevoeligheid."

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BilboBalings

Avatar

Hopelijk zien wij Dwayne Johnson een keer echt acteren en niet steeds een karikatuur van zichzelf spelen.

don lukas

Avatar

Haha. nee man. Tuurlijk niet. Smell what the Rock is cooking.

"As a wise man once said: IT DOESNT MATTER".

Master Of Films

Avatar

Beweren dat Dwayne Johnson echt kan acteren is net zoiets dat Shaun-Chi erg vermakelijk is.

Leo Teenhakker

Avatar

Dwayne Johnson een acteur noemen is hetzelfde als Wilfred Genee van eerlijkheid betichten.

NieuwsFilm

meest populair